Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο λαός θα καθορίσει την παραπέρα πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος



Σήμερα στον ALPHA RADIO και στον δημοσιογράφο Γ. Καρβουνιάρη ο Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε ότι υπάρχει και 2η και 3η γραμμή "mazino" από έμπειρα κοινοβουλευτικά και μπαρουτοκαπνισμένα στελέχη, ακόμη και από πρώην υπουργούς οργανωμένοι  μέσα στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα λειτουργώντας με τους "όρους της φιλικής εταιρείας" . 
Επίσης απάντησε σε εκείνους που μιλούσαν για παράδοση της έδρας, ότι ακριβώς για αυτό παραιτήθηκε από Υπουργός για να τιμήσει τον λόγο και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε στο εκλογικό σώμα που τον ψήφισαν και δεικτικά τόνισε: "άλλοι θα έπρεπε να παραιτηθούν που άρπαξαν την ψήφο του λαού με αντιμνημονιακή ρητορία και τώρα συνεχίζουν την...Τροικανή δυναστεία".
Στο αν η δημιουργία του νέου Κόμματος ήταν λύση ανάγκης, επειδή ίσως δεν καρποφόρησαν" κάποιες συνεργασίες, ο Αχαιός πολιτικός παρέπεμψε στις επίσημες δημόσιες ανακοινώσεις του Χριστιανοδημοκρατικού, όπου από την πρώτη ημέρα εδώ και 7 μήνες μέχρι και σήμερα με κάθε ευκαιρία δήλωνε την αυτόνομη κάθοδο στις Ευρωεκλογές, ακόμα και στις συζητήσεις με τους αρχηγούς των αντιμνημονιακών κομμάτων ο Ν. Νικολόπουλος τόνιζε ότι η μεγάλη συμμαχία πρέπει να υπάρξει στις εθνικές εκλογές ενώ στις ευρωεκλογές απέκλειε και αποκλείει την όποια σύμπραξη.
Για το τι θα γίνει μετά τις Ευρωεκλογές απάντησε "Ο λαός θα καθορίσει την παραπέρα πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και την δική μου, σε ένα χρόνο από σήμερα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου