Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Είμαστε όλοι επιστρατευμένοι – Πόσταρε το, προώθησέ το – Πρωτοβουλία του Nez

teach_photo
Επιστρατευμένοι «σήμερα» οι εργαζόμενοι στο Μετρό, οι ναυτεργάτες, οι κάτοικοι της Ιερισσού, οι καθηγητές. Αύριο επιστρατευμένοι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, οι τραπεζοϋπάλληλοι.
Ε, λοιπόν, εμείς τολμούμε να πούμε στα ίσα αυτό που αποφεύγει η τρικομματική κυβέρνηση να παραδεχτεί ευθέως: Τα
κατάφεραν, μας επιστράτευσαν όλους.
Όλη η κοινωνία ντύθηκε στο «χακί». Ολοι οι Έλληνες είμαστε πλέον προληπτικά επιστρατευμένοι, για να μην μπορούμε να ασκήσουμε συνταγματικά κατοχυρωμένα δημοκρατικά δικαιώματά μας, όπως αυτό της απεργίας. Με τη φόρα της κυβέρνησης δε, θεωρούμε πολύ πιθανό να μας απαγορεύσουν στη συνέχεια και το δικαίωμα του συναθροίζεστε!
Ολοι στα χακί
Είμαστε όλοι επιστρατευμένοι και το δηλώνουμε αυτές τις ημέρες ντροπής για τη δημοκρατία μας, που οι καθηγητές αρχίζουν να παίρνουν φύλλα πορείας, για μια απεργία που δεν κηρύχθηκε ακόμη! Το δηλώνει ο καθένας για λογαριασμό του και όλοι μαζί, ποστάροντας συμβολικά στο Facebook και προωθώντας από το twitter και άλλα μέσα το μήνυμα «Είμαστε όλοι επιστρατευμένοι», που δημιούργησε η ομάδα του Νez.
Αξιοποιούμε την αδάμαστη δύναμη του διαδικτύου, για να συμπαρασταθούμε ηθικά στον αγώνα των καθηγητών, που αφορά όλους μας και να πούμε «όχι» στον κυβερνητικό αυταρχισμό. Δείχνουμε ότι δεν κοιμόμαστε.
Είμαστε εδώ, καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει στη χώρα μας, δεν τρώμε κουτόχορτο και με τους τρόπους μας αντιδρούμε στην οικονομική εξαθλίωση, την κοινωνική κατάρρευση και την καταπάτηση των ελευθεριών μας. Οι αγανακτισμένοι γίναμε επιστρατευμένοι!
Ταυτόχρονα, προωθώντας το μήνυμα της πρωτοβουλίας «Είμαστε όλοι επιστρατευμένοι» και στο εξωτερικό, πληροφορούμε όλο τον κόσμο ότι στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, αυτή έχει μπει «στο γύψο» από τη μνημονιακή κυβέρνηση.
Τέλος, θυμίζουμε στην κυβέρνηση ότι δίνει και ο λαός φύλλα πορείας.
3 απλά βήματα για να κατεβάσετε, να ποστάρετε ή να προωθήσετε το μήνυμα «Επιστρατευμένος» συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία στήριξης για τους καθηγητές και την κοινωνία ολόκληρη
1) Δεξί κλίκ στην παρακάτω εικόνα (είτε στην εικόνα η οποία βρίσκεται στην αρχή της σελίδας) και επιλέγουμε «Αποθήκευση εικόνας ως…».
2) Επιλογή σημείου αποθήκευσης στον υπολογιστή μας και πατάμε το κουμπί  «Αποθήκευση».
3) Το μήνυμα «Είμαστε όλοι επιστρατευμένοι» είναι πλέον αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας και μπορείτε να το επικοινωνήσετε στο Διαδίκτυο.
teach_photosm 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου